Suoritamme niin pienet kuin suuret räjäytystyöt laadukkaasti vuosien kokemuksella

 

Joskus onnistunut maanrakennus vaatii räjäytystöitä

Suoritamme vaativatkin räjäytystyöt työministeriön ja lakiasetusten mukaisesti, mukaan lukien naapurikiinteistöjen katselmukset, tärinämittaukset, viranomaisilmoitukset ja erikoisvakuutukset.

Yrityksemme tavoitteena on pitää vahinkotaso nollatasolla. Tämän tavoitteeseemme päästään töiden huolellisella ennakkosuunnitelmalla, riskien kartoittamisella ja hyvällä yhteistoimilla työmaaolosuhteissa eri työsuorittajatahojen kanssa. Teemme aina räjäytettävästä kentästä tai muusta räjäytyskohteesta räjäytys­suunnitelma, joka sisältää tiedot porauksesta, räjähteestä ja sen määrästä, panostamisesta, sytytyksestä ja sytytysjärjestyksestä, peittämisestä, räjäytys­ajankohdasta, vaaral­lisesta alueesta ja varmistustoimenpiteistä sekä muista räjäyttämisen turvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä. Asiantuntevalla ja ammattitaitoisella toiminnalla, suunnitelman mukaisesti ja varovaisuutta noudattaen pystymme minimoimaan riskit.

Ota yhteyttä »

Mahdollisia vaurioita varten yrityksellämme on kattavat vakuutukset. Kaikki louhintatyömme sisältävät aineellisen- ja henkilövahinkovakuutuksen.

Räjäytystöiden jälkeen maansiirto alueilla Helsinki, Turku ja lähikunnat onnistuu nykyaikaisella kalustollamme.

Ota yhteyttä »