Maanrakennus alueilla Helsinki ja Turku

Maanrakennus käsitteenä on laaja ja voi tarkoittaa kaikkea toimintaa, mikä liittyy maan siirtämiseen ja louhintaan. Jopa aluskasvillisuuden poisto ja viherrakentaminen voidaan käsittää kuuluvan maanrakennus-termin alle.

Uudisrakentamisessa maanrakennus on aivan oleellinen osatekijä. Mutta yhdessä asiassa se on suurimmassa roolissa; suuret infrastruktuurihankkeet eivät onnistuisi ilman maanrakennusta.

Usein muun muassa uusien teiden avaaminen, rautatiet, satamat ja kunnallistekniikan rakentaminen vaativat maanmuokkausta järeällä kalustolla. Kustannustekijöistä logistiikka näyttelee suurinta roolia, kun puhutaan maanrakennushankkeista syntyvistä kustannuksista. Kun valitaan oikea konekoko ja riittävä kuorma-autojen määrä louhitun maan siirtämiseen, säästöt voivat olla merkittäviä. Toki itse maanrakennuksen kohteena oleva maa- ja kalliomassojen laatu, määrä, hinta ja sijainti vaikuttavat projektin kustannuksiin. Huolellinen maanrakennussuunnitelma auttaa kustannusten hallinnassa.

Maanrakennus on yksi Louhintaliike Mäkinen Oy:n ydinpalveluita

Ammattitaitomme ulottuu maanrakentamisen kaikkiin osa-alueisiin aina pikku pihatöistä vaativiin, isoihin projekteihin. Tarjoamme palveluitamme niin yrityksille, kunnille ja kaupungeille kuin yksityisillekin asiakkaille. Maanrakennuspalveluihimme kuuluvat mm. seuraavat osa-alueet:

  • Maanrakennustyöt
  • Maansiirtotyöt
  • Pohjatyöt
  • Kaivuutyöt
  • Kunnallistekniset työt
  • Raivaukset
  • Maa-aineskuljetukset
  • Pihatyöt

Maanrakennuksen ohella palveluihimme lukeutuvat mm. maansiirto-, räjäytys- ja louhintatyöt. Palvelumme on joustavaa ja asiakaslähtöistä, ja työt toteutetaan turvallisesti ja vastuullisesti. Toiminta-alueenamme on Uusimaa ja Varsinais-Suomi, erityisesti Helsinki ja Turku lähikuntineen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous – ammattilaisten kanssa maanrakennus sujuu aina ajallaan.

Maanrakennusta Uudellamaalla

Toiminta-alueemme kattaa pitkälti koko eteläisen Suomen. Teemme maanrakennus- ja muut urakat Helsingin ja lähikuntien alueella. Pääkaupunkiseudulla erityisesti talo- ja tieprojektit ja muut infrastruktuurihankkeet työllistävät yritystämme. Olemme toimineet Helsingin ohella mm. Vantaalla ja Espoossa, mutta sopimuksen mukaan palvelemme laajalti koko Uudenmaan maakunnan alueella.

Maanrakennusta Varsinais-Suomessa

Toinen päätoiminta-alueistamme on Turku ja sen lähikunnat; olemme toteuttaneet projekteja myös mm. Raisiossa ja Naantalissa. Erilaiset maanrakennus-, louhinta- ja talohankkeet ovat ydinosaamistamme, ja tämän tyyppisistä urakoista meillä onkin runsaasti kokemusta. Toimimme laajalti koko Varsinais-Suomen alueella sopimuksen mukaan.

Vahvuutena oma kalusto & henkilökunta

Suoritamme kokonaisvaltaista urakointia tarjoten korkeatasoista osaamista yksityisille rakentajille, urakoitsijoille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Vahvuuksiimme voidaan laskea paitsi ammattitaitomme, myös oma, nykyaikainen kalusto sekä osaava henkilökunta. Meidän ei tarvitse vuokrata kalustoa tai työntekijöitä ulkopuolisilta tahoilta, vaan kaikki hoituu oman firman puolesta alueilla Helsinki ja Turku. Tilaa maanrakennus Louhintaliike Mäkinen Oy:ltä!

Tutustu referensseihimme!

Referensseihimme tutustumalla saat parhaan käsityksen osaamisestamme ja kokemuksestamme. Referenssimme sisältävät muun muassa erilaisia maanrakennus-,  louhinta-, viemäröinti- ja salaojitustöitä ympäri Uusimaata ja Varsinais-Suomea. Tutustu & ota yhteyttä kysyäksesi lisätietoja!

    

Katso työmaiden kuvia täältä:

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous