Maanrakennus on yksi Louhintaliike Mäkinen Oy:n ydinpalveluita | Alueina Helsinki ja Turku

Ammattitaitomme ulottuu maanrakentamisen kaikkiin osa-alueisiin aina pikku pihatöistä vaativiin, isoihin projekteihin. Tarjoamme palveluitamme niin yrityksille, kunnille ja kaupungeille kuin yksityisillekin asiakkaille.

Maanrakennuspalveluihimme kuuluvat mm. seuraavat osa-alueet:

  • Maanrakennustyöt
  • Maansiirtotyöt
  • Pohjatyöt
  • Kaivuutyöt
  • Kunnallistekniset työt
  • Raivaukset
  • Maa-aineskuljetukset
  • Pihatyöt

Maanrakennuksen ohella palveluihimme lukeutuvat mm. maansiirtotyöt sekä räjäytys- ja louhintatyöt. Palvelumme on joustavaa ja asiakaslähtöistä, ja työt toteutetaan turvallisesti ja vastuullisesti. Toiminta-alueenamme on Uusimaa ja Varsinais-Suomi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous – ammattilaisten kanssa maanrakennustyöt sujuvat aina ajallaan.

Maanrakennustyöt monipuolisesti - Vahvuutena oma kalusto & henkilökunta

Suoritamme kokonaisvaltaista urakointia tarjoten korkeatasoista osaamista yksityisille rakentajille, urakoitsijoille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Vahvuuksiimme voidaan laskea paitsi ammattitaitomme, myös oma, nykyaikainen kalusto sekä osaava henkilökunta. Meidän ei tarvitse vuokrata kalustoa tai työntekijöitä ulkopuolisilta tahoilta, vaan kaikki hoituu oman firman puolesta.

Maanrakennustyöt Uudellamaalla

Toiminta-alueemme kattaa pitkälti koko eteläisen Suomen. Pääkaupunkiseudulla erityisesti talo- ja tieprojektit ja muut infrastruktuurihankkeet työllistävät yritystämme. Olemme toimineet Helsingissä sekä mm. Vantaalla ja Espoossa, mutta sopimuksen mukaan palvelemme laajalti koko Uudenmaan maakunnan alueella.

Soita 09 773 1248

Maanrakennusta Varsinais-Suomessa

Toinen päätoiminta-alueistamme on Turku ja sen lähikunnat; olemme toteuttaneet projekteja mm. Raisiossa ja Naantalissa ja luonnollisesti myös Turussa. Erilaiset maanrakennus-, louhinta- ja talohankkeet ovat ydinosaamistamme, ja tämän tyyppisistä urakoista meillä onkin runsaasti kokemusta. Toimimme laajalti koko Varsinais-Suomen alueella sopimuksen mukaan.

Soita 02 250 2426

Tutustu Turun ja Helsingin referensseihimme!

Referensseihimme tutustumalla saat parhaan käsityksen osaamisestamme ja kokemuksestamme. Referenssimme sisältävät muun muassa erilaisia maanrakennus-,  louhinta-, viemäröinti- ja salaojitustöitä ympäri Uusimaata ja Varsinais-Suomea.

Tutustu & ota yhteyttä kysyäksesi lisätietoja!

AAA-logo tarkoittaa korkeinta luottoluokitustaTilaajavastuu-merkki tarkoittaa luotettavaa kumppania

Katso työmaiden kuvia täältä:

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous