Louhinta

Louhinnassa olemme erikoistuneet vaativiin töihin mm. louhintaan rakennuksen vierestä ja sisällä, joko räjäyttämällä tai ilman räjäytystä kiilausmenetelmällä.

Suoritamme vaativatkin louhintatyöt, kuten kellarilouhinnat, työministeriön ja lakiasetusten mukaisesti, mukaan lukien naapurikiinteistöjen katselmukset, tärinämittaukset, viranomaisilmoitukset ja erikoisvakuutukset.

Yrityksemme tavoitteena on pitää vahinkotaso nollatasolla. Tämän tavoitteeseemme päästään töiden huolellisella ennakkosuunnitelmalla, riskien kartoittamisella ja hyvällä yhteistoimilla työmaaolosuhteissa eri työsuorittajatahojen kanssa. Teemme aina räjäytettävästä kentästä tai muusta räjäytyskohteesta räjäytyssuunnitelma, joka sisältää tiedot porauksesta, räjähteestä ja sen määrästä, panostamisesta, sytytyksestä ja sytytysjärjestyksestä, peittämisestä, räjäytysajankohdasta, vaarallisesta alueesta ja varmistustoimenpiteistä sekä muista räjäyttämisen turvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä. Louhinta asiantuntevalla ja ammattitaitoisella toiminnalla, suunnitelman mukaisesti ja varovaisuutta noudattaen, pystymme minimoimaan riskit.

Mahdollisia vaurioita varten yrityksellämme on kattavat vakuutukset.

Kaikki louhintatyömme sisältävät aineellisen- ja henkilövahinkovakuutuksen.

Katso työmaiden kuvia täältä:

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous