Palvelumme

Kun tarvitset ammattimaista maanrakennusta, ota yhteyttä meihin!

Asiakkainamme on niin yksityisiä henkilöitä kuin myös yrityksiä, kuntia ja kaupunkeja. Saat meiltä kattavasti erilaiset maanrakennukseen liittyvät työt, kuten suuremmat maanrakennustyöt, louhintatyöt ja maansiirtotyöt sekä omakotitalojen rakentamisen yhteydessä vaadittavat louhinnat. Ammattitaitoimme kattaa myös vaativammat erikoislouhintatyöt.

Meillä on yli 50 vuoden kokemus louhintatöistä, joten pystymme toteuttamaan työkohteet tehokkaasti valmiiksi asti. Laadun takaamiseksi yrityksessämme on käytössä toimintakäsikirja, joka päivitetään vähintään joka kolmas vuosi. Myös kalustomme mahdollistaa töiden sujuvan läpiviemisen, koska käytämme omaa modernia kalustoamme. Tärkein resurssimme on kuitenkin henkilökuntamme, jonka ammattitaidosta pidämme hyvää huolta. Töissämme pyrimme aina minimoimaan riskit, erityisesti räjäytystöitä vaativissa kohteissa, suunnittelemalla työkohteessa tehtävät toimenpiteet tarkasti.

Tarjoamme palveluitamme kattavasti Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla, ja näiltä alueilta meille on kertynyt jo suuri joukko referenssejä.

Ota yhteyttä Louhintaliike Mäkiseen, kun tarvitset laadukkaasti ja tehokkaasti toteutettua maanrakennusta!