Luotettavaa ura­kointia louhinta- ja maan­rakennus­töissä vuodesta 1963 lähtien

Lue lisää »

 

Louhintaliike Mäkinen Oy

Louhintaliike Mäkinen Oy on louhinta- ja maanrakennustöihin erikoistunut yritys. Takaamme vahvan osaamisen, joustavan palvelun ja otamme selkeän vastuun töistämme. Yrityksellämme on tehokas ja nykyaikainen kalusto. 

Palvelumme: maanrakennustyöt, maansiirtotyöt, räjäytystyöt, louhintatyöt, omakotitalojen louhintatyöt, kellarilouhintatyöt, erikoislouhintatyöt, paisunta-ainelouhinnat, kivi- ja kalliokiilaustyöt, kaivantotukielementtien vuokraus. 

 

 

Maanrakentamisen kaikkiin osa-alueisiin aina pikku pihatöistä vaativiin, isoihin projekteihin.

Hoidamme pienet ja suuret maansiirtotyöt sopimuksen mukaan aikataulussa.

Suoritamme vaativatkin räjäytystyöt työministeriön ja lakiasetusten mukaisesti.

Olemme erikoistuneet vaativiin töihin mm. louhintaan rakennuksen vierestä ja sisällä.

Asiakkaat luottavat meihin

Louhintaliike Mäkinen Oy:llä on käytössä toimintakäsikirja, jolla varmistamme palvelun laadun asiakkaalle. Yrityksen laatupolitiikkana on toteuttaa työkohteet tehokkaasti ammattitaitoisella henkilökunnalla sekä laadukkaalla ja nykyaikaisella työkonekalustolla kerralla oikein. 

Laadunvarmistus:

  • Toimintakäsikirja
  • RALA-pätevyys / nro 879
  • Tilaajavastuu.fi
  • AAA-luokitus

Kysy lisää tai pyydä tarjous »

Yritys

Martti Mäkinen aloitti louhinta-alan yritystoiminnan 1960-luvulla. Hänen poikansa Hannu Mäkinen jatkoi perheyrityksen yritystoimintaa aluksi työtekijänä ja 1980-luvulta lähtien vastuunalaisena yhtiömiehenä. Aluksi yhtiömuotona oli kommandiittiyhtiö, joka muutettiin osakeyhtiöksi vuonna 2001. Nykyisin yhtiön tuotantotoimintaan kuuluu edelleen louhintaa sekä kokonaisvaltaista maanrakennusurakointia.

Yrityksen toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkaille laadukasta louhinta- ja maarakennusalan urakointia.

Yritys on erikoistunut louhintaan ja kalliorakentamiskohteisiin liittyvien työkokonaisuuksien osa- ja kokonaisurakointiin. Yrityksen laatupolitiikkana on toteuttaa työkohteet tehokkaasti ammattitaitoisella henkilökunnalla sekä laadukkaalla ja nykyaikaisella työkonekalustolla kerralla oikein.

Kysy lisää tai pyydä tarjous »