Maanrakennus alueilla Helsinki ja Turku

Maanrakennus on yksi Louhintaliike Mäkinen Oy:n ydinpalveluita. Ammattitaitomme ulottuu maanrakentamisen kaikkiin osa-alueisiin aina pikku pihatöistä vaativiin, isoihin projekteihin. Tarjoamme maanrakennus palveluitamme niin yrityksille, kunnille ja kaupungeille kuin yksityisillekin asiakkaille. Maanrakennuspalveluihimme kuuluvat mm. seuraavat osa-alueet:

  • Maanrakennustyöt
  • Maansiirtotyöt
  • Pohjatyöt
  • Kaivuutyöt
  • Kunnallistekniset työt
  • Raivaukset
  • Maa-aineskuljetukset
  • Pihatyöt

Maanrakennuksen ohella palveluihimme lukeutuvat mm. maansiirto-, räjäytys- ja louhintatyöt. Palvelumme on joustavaa ja asiakaslähtöistä, ja työt toteutetaan turvallisesti ja vastuullisesti. Toiminta-alueenamme on Uusimaa ja Varsinais-Suomi, erityisesti Helsinki ja Turku lähikuntineen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous – ammattilaisten kanssa maanrakennus sujuu aina ajallaan.

Maanrakennus Uudellamaalla

Toiminta-alueemme kattaa pitkälti koko eteläisen Suomen. Teemme maanrakennus-, maansiirto- ja muut urakat Helsingin ja lähikuntien alueella. Pääkaupunkiseudulla erityisesti talo- ja tieprojektit ja muut infrastruktuurihankkeet työllistävät yritystämme. Olemme toimineet Helsingin ohella mm. Vantaalla ja Espoossa, mutta sopimuksen mukaan palvelemme laajalti koko Uudenmaan maakunnan alueella.

Maanrakennus Varsinais-Suomessa

Toinen päätoiminta-alueistamme on Turku ja sen lähikunnat; olemme toteuttaneet projekteja myös mm. Raisiossa ja Naantalissa. Erilaiset maanrakennus-, louhinta- ja talohankkeet ovat ydinosaamistamme, ja tämän tyyppisistä urakoista meillä onkin runsaasti kokemusta. Toimimme laajalti koko Varsinais-Suomen alueella sopimuksen mukaan.

Vahvuutena oma kalusto & henkilökunta

Suoritamme kokonaisvaltaista maanrakennusurakointia tarjoten korkeatasoista osaamista yksityisille rakentajille, urakoitsijoille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Vahvuuksiimme voidaan laskea paitsi ammattitaitomme, myös oma, nykyaikainen kalusto sekä osaava henkilökunta. Meidän ei tarvitse vuokrata kalustoa tai työntekijöitä ulkopuolisilta tahoilta, vaan kaikki hoituu oman firman puolesta alueilla Helsinki ja Turku. Tilaa maanrakennus Louhintaliike Mäkinen Oy:ltä!

Tutustu referensseihimme

Referensseihimme tutustumalla saat parhaan käsityksen osaamisestamme ja kokemuksestamme. Referenssimme sisältävät muun muassa erilaisia maanrakennus-, maansiirto-, louhinta-, viemäröinti- ja salaojitustöitä ympäri Uusimaata ja Varsinais-Suomea. Tutustu & ota yhteyttä kysyäksesi lisätietoja!

Katso työmaiden kuvia täältä:

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous